Счупените кошчета, разположени по бул. Руски най-накрая са подменени, научи TrafficNews.

...
Счупените кошчета, разположени по бул. Руски най-накрая са подменени, научи TrafficNews.
Коментари Харесай

Най-накрая! Подмениха начупените кошчета по бул. „Руски” с нови

Счупените кошчета, ситуирани по бул. „ Руски ” най-сетне са сменени, научи  TrafficNews . След като заместник-кметът по екология Анести Тимчев разпореди на Оперативна програма " Чистота " казусът да се реши допустимо най-бързо, от общинското дружество съумяха да се свържат с компанията производител и ѝ поръчаха направата на нови кошчета.
Прочетете още
Доставени и сложени са 38 броя. Същевременно служащи на " Чистота " са ремонтирали още 130 от същите кошчета, ситуирани както по булеварда, по този начин и в разграничителната линия, върху които също имаше нанесени вреди.

Само два дни след монтажа за жал още веднъж са установени вреди по новите кошчета, като най-вероятно става въпрос за вандалска демонстрация.

Припомняме, че сагата с подмяната на кошчетата продължи близо година, защото не беше ясно кое общинско дружество дава отговор за тяхната замяна, а пловдивчанинът Виктор Шапилов неведнъж алармира до разнообразни институции за казуса, а медията ни разгласява редица публикации по тематиката.

Подмяната на оборудванията се случва половин година след първата публикация на медията ни по тематиката и една година след подаването на сигнала на пловдивчанинa Виктор Шапилов до Община Пловдив във връзка положението на кошчетата. Над една година пък измина откогато кошовете са изпочупени, най-вероятно от вандали.

„ Надяваме се този път кошчетата да наподобяват в здрав тип по-дълго време и да няма вандалски прояви, защото всичко това се случва поради невъзпитани жители. Не може ние да разрушавам, а след това да чакаме предприятията да възвръщат незабавно всичко начупено и унищожено от нас хората ”, пишат читателите ни, като благодарят на медията ни за съдействието.

Преди:



 

След:



 

Едно от сменените кошчета към този момент е счупено и надраскано:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР